ANCPI ELIBEREAZĂ EXTRASUL DE CARTE FUNCIARĂ ONLINE ÎN CÂTEVA MINUTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Agentia Naţionala de Cadastru si Publicitate Imobiliara(ANCPI) a implementat, de câteva luni, o aplicaţie electronica prin intermediul careia solicitantul acestui document il poate obtine, pentru informare, si online. 
In prezent, acest extras pentru informare obtinut online este recunoscut de reprezentanţii Asociaţiei Romane a Bancilor. Astfel, clienţii bancilor pot economisi timp în situatia in care vor solicita credite garantate cu ipoteci pe imobile. 
Unsprezece bănci, precum şi două instituţii importante de garantare a creditelor – Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) vor accepta extrasele de carte funciară pentru informare eliberate online. Mai mult decât atât, împreună cu FNGCIMM am reuşit să facem încă un pas spre digitalizarea şi, implicit, simplificarea procedurilor din cadrul administraţiei publice centrale. Vă pot spune că astăzi intră în vigoare Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 2644/2017, care prevede la art. 6.13că ”extrasele de carte funciară (…) ataşate de Finanţator în aplicaţie pot fi atât extrasele comunicate de ANCPI pe suport letric, cât şi extrasele eliberate de ANCPI în format electronic””, a declarat directorul general al ANCPI, Radu-Codruţ Ştefănescu.
Clienţii BCR, BCR Banca pentru Locuiţe, EximBank, BRD GSG, Banca Românească, Banca Transilvania, CEC Bank, Garanti Bank, ING Bank, Libra Internet Bank, Unicredit Bank, FNGCIMM şi FGCR pot utiliza extrasul de carte funciară pentru informare obţinut online.
Verificarea corectitudinii şi realităţii informaţiilor conţinute de document se poate face accesand site-ul ANCPI si folosind codul de verificare online care are valabilitate de 30 de zile lucrătoare din momentul emiterii documentului.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus