ANCPI: LICITATIE PENTRU SERVICII DE INREGISTRARE A IMOBILELOR DIN 41 JUDETE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In luna martie a acestui an, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) va organiza licitatia pentru realizarea contractului prin care se doreste inscrierea imobilelor din 41 de judete in sistemul national de cadastru si in cartea funciara. Valoarea contractului finantat de ANCPI este de  158,7 milioane lei si va fi semnat pentru o perioada de 4 ani. Acest contract nu vizeaza si Capitala tarii noastre.
De asemenea, ANCPI a lansat in dezbatere publica proiectul de Hotarare de Guvern privind aprobarea Programului national de cadastru si carte funciara (PNCCF) pentru perioada 2014 - 2023 si reorganizarea Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Scopul acestui program, a carei punere in practica a fost evaluata la 4,39 miliarde lei pentru perioada 2014-2023, este ca inregistrarea imobilelor in sistemul national de cadastru si carte funciara precum si eliberarea certificatelor de mostenitor in cazul succesiunilor nedezbatute sa fie facute in mod gratuit.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus