ANGAJAREA UNUI DIRIGINTE DE SANTIER ESTE ABSOLUT NECESARA LA CONSTRUCTIA CASEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Angajarea unui diriginte de santier este absolut necesara la constructia unei case noi, fie ca este vorba de mediul urban sau rural. Noua lege nr. 177/2015, care intra in vigoare din 31 august anul curent nu va mai permite construirea, modernizare, modificarea sau consolidarea caselor fara prezenta si angajarea unui diriginte de santier. 
"Verificarea calitatii lucrarilor executate pentru realizarea constructiilor si a interventiilor la constructiile existente, pentru care se emit (...) autorizatii de construire sau de desfiintare, este obligatorie si se efectueaza de catre investitori prin diriginti de santier autorizati, angajati ai investitorilor si prin responsabili tehnici cu executia autorizati, angajati ai executantilor", scrie in actul normativ care urmeaza sa se aplice de la sfarsitul lunii august. 
Legea nr. 10/1995 prevedea ca, in mediul rural si in satele ce apartin oraselor, sunt exceptate de aceste reguli pentru locuintele cu parter si parter plus un etaj, precum si anexele gospodaresti. Legea nr. 177/2015, este o completare a acestei legi si anuleaza toate aceste exceptii. 
Concret, si cei care construiesc case la tara sau care fac lucrari de interventie la locuintele existente vor fi obligati sa angajeze diriginti de santier autorizati, chiar daca cladirea va avea doar parter sau parter cu un etaj. In plus, de verificarea calitatii lucrarilor se vor ocupa si responsabilii tehnici cu executia autorizati, care vor fi angajati de catre persoanele ce vor executa efectiv lucrarile.
Cei care nu vor angaja un diriginte de santier pentru a verifica executia lucrarilor risca amenzi de pana la 10.000 de lei.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus