ANSAMBLU DE LOCUINTE SOCIALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O firma din Bulgaria vrea sa dezvolte un proiect imobiliar ce include 100 de locuinte sociale, construite din containere iesite din uz de pe navele de transport maritim. Proiectul urmareste ca pretul acestor locuinte sa fie unul mic, astfel un apartament cu 2 camere cu o suprafata de 27 de metri patrati va costa aproximativ 12.000 Euro.
Estimativ, ansamblu are o valoare de 1,2 milioane de euro. Blocul va avea o suprafata de 3.200 de metri patrati si va putea gazdui aproximativ 350 de persoane.
Desi pe piata internationala a avut un real succes, locuinta din containere este o notiune noua in piata din Romania. Acestea prezinta o multitudine de avantaje: logevitate, rezistenta la incendiu si costuri mici de intretinere, mentinerea echilibrului ecologic al planetei, deoarece majoritatea materialelor de constructii folosite sunt reciclabile.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus