ANSAMBLU IMOBILIAR VANDUT DE ANAF CU APROAPE 5 MILIOANE DE LEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Intr-un comunicat de presa transmis miercuri, ANAF, (Agentia Nationala de Administrare Fiscala), a valorificat, marti, 07 noiembrie a.c, prin licitatie, un ansamblu de bunuri imobiliare din dosarul RAFO, pretul de adjudecare fiind de 4.950.000 de lei, fara TVA.
Initial, pretul de pornire a licitatie fusese de 5.847.880 lei ( fara TVA). 

Ansamblul de imobile, situat în Bucureşti, este compus din hală industrială în suprafaţă construită de 5.987 mp, având o suprafaţă desfăşurată 7.075 mp şi teren aferent în suprafaţă de 5.987 mp, construcţie metalică în suprafaţă construită de 63 mp şi teren aferent în suprafaţă de 965 mp şi construcţie metalică în suprafaţă construită de 17 mp şi teren aferent în suprafaţă de 1.758 mp.

Prin această acţiune a structurii specializate din ANAF, a fost pusă în executare hotărârea judecătorească definitivă pronunţată în materie penală nr. 1207/A/01.10.2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti Secţia a II-a Penală în dosarul nr. 36794/3/2005.


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus