ANSAMBLURILE IMOBILIARE AFALTE IN INSOLVENTA ATRAG CLIENTI CU BUGETE MARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Clienţii cu bugete mari au început să arate interes pentru ansamblurile imobiliare aflate în insolvenţă. Potrivit ultimelor tranzacţii încheiate, câţiva clienţi au fost dispuşi să achite câteva sute de mii de euro, pentru astfel de locuinţe. Unul dintre ei a plătit chiar un milion de euro. Desigur, acest lucru nu înseamnă că dezvoltatorii aflaţi în insolvenţă au scăpat de probleme, dar se dărâmă astfel o preconcepţie legată de faptul că locuinţele aflate în insolvenţă sunt o investiţie riscantă.
Faptul că locuinţele aflate în insolvenţă sunt tot mai interesante pentru clienţi a devenit o certitudine luna trecută, când o singură companie, Casa de Insolvenţă Transilvania, a vândut proprietăţi de 10 milioane de euro. Aceşti bani reprezintă o gură de aer pentru dezvoltatorii care au investitit zeci şi sute de milioane de euro în proiecte promiţătoare înainte de criză, dar care au rămas cu banii blocaţi în nişte locuinţe care nu s-au mai vândut niciodată.
„Activele imobiliare distressed, adică aflate în insolvenţă, sunt în continuare o oportunitate. Interesul pentru acestea este în creştere, în timp ce procesul reglementat de legea insolvenţei securizează şi certifică aceste investiţii” a declarat Andreea Cionca-Anghelof, asociat coordonator CITR.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus