APAIR A ORGANIZAT IN ACEASTA SAPTAMANA 2 CURSURI DE SPECIALIZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In perioada 7 – 10 Mai. APAIR, organizeaza la Bucuresti 2 cursuri de specializare destinate agentilor imobiliari: Seller Representative Specialist, SRS® si The Real Estate Negotiation Expert, RENE®.Aceste cursuri sunt două instrumente esenţiale pentru performanţa profesională a agenţilor imobiliari care lucrează sau care îşi doresc să înveţe să lucreze în reprezentare exclusivă.

Aceste cursuri sunt două instrumente esenţiale pentru performanţa profesională a agenţilor imobiliari care lucrează sau care îşi doresc să înveţe să lucreze în reprezentare exclusivă. 
Seller Representative Specialist, SRS® (Specialist in Reprezentarea Vanzatorului) este un curs dezvoltat de National Associations of Realtors, care are drept scop orientarea agenţilor imobiliari spre reprezentarea vânzătorilor. După absolvirea cursului, agenţii pot urma procedura de acreditare pentru a dobândi recunoaşterea internaţională a competenţelor. Acreditarea este acordată de către The Real Estate Business Institute (REBI) practicienilor care parcurg etape specifice de învăţământ şi care pot dovedi experienţa practică.  Seller Representative Specialist, SRS® este un curs careare loc pentru a doua oară în Romania, la ediţia din 2015 participând peste 100 de agenţi imobiliari.
Acest curs ajută mult agenţii care doresc să facă trecerea de la intermediere la reprezentare. Sunt în imobiliare de şase ani şi trecerea la reprezentare am făcut-o în luna martie a acestui an, deoarece doresc să-mi deservesc mult mai bine clienţii şi să îmi eficientizez munca”, spune Alina Niculae de la Agenţia Proprietăţi Bucureşti.
Am început să profesez în imobiliare în anul 2008. Am luat-o treptat: intermediere, exclusivitate, iar în noiembrie 2017 am făcut marele pas şi am trecut la reprezentare. Cred cu tărie că reprezentarea pură este viitorul şi ne va aduce şi nouă, agenţilor imobiliari, siguranţă, timp şi, cel mai important, recomandări. Mi-a plăcut mult acest curs, care te învaţă cum să te pregăteşti înainte să mergi la un proprietar”, a explicat Victor Ion de la Creative House Residence.
Activez în domeniul imobiliar din anul 2002, iar trecerea la reprezentare exclusivă am făcut-o destul de târziu, din păcate. În 2016. Cred în reprezentarea exclusivă şi, în niciun caz, în combinaţia dintre reprezentarea exclusivă şi intermediere, pentru că ambele au de suferit. Nu faci nici reprezentare exclusivă şi nu o să faci nici intermediere”, este de părere Nicolae Preda de la Pipera Exclusive Real Estate.
Tot ce am învăţat se poate aplica şi în România. Sunt aceiaşi oameni care vând şi cumpără, aceleaşi nevoi şi noi putem răspunde acestor nevoi prin serviciile noastre de reprezentare exclusivă. Sunt în imobiliare din 2004, iar din 2012 lucrez pe reprezentare exclusivă”, a precizat Amalia Tudor, de la Renet Real Estate.

Obiectivul APAIR este să facă agentul imobiliar mai profitabil şi mai de succes. Agentul poate fi mai profitabil şi mai de succes atunci când încheie mai multe tranzacţii, iar pentru asta are nevoie de încrederea publicului larg. Asta înseamnă că agentul imobiliar trebuie să aducă plusvaloare în tranzacţie. Plusvaloarea se traduce prin servicii mai bune, astfel încât acel client să îşi încheie tranzacţia în cele mai bune condiţii, fie că vorbim despre o casă pe care vrea să o cumpere, fie că vorbim despre o casă pe care vrea să o vândă. Singurul mod în care noi credem că agentul poate să devină mai bun este educaţia continuă. Vrem să creştem nivelul profesional al agentului imobiliar, iar prin asta să creştem încrederea publicului în agentul imobiliar, ceea ce duce, într-un final, la o situaţie din care câştigă toţi jucătorii din piaţă: publicul, agentul imobiliar, furnizorii de servicii conexe. Cursul este foarte apreciat în momentul de faţă în piaţă, pentru că este un curs complet, care te învaţă cap-coadă cum să practici cu succes sistemul de reprezentare a vânzătorului”, a explicat Igor Postovanu, preşedinte APAIR.
The Real Estate Negotiation Expert, RENE® (Expert Negociator in Imobiliare) este, de asemenea, un produs educaţional elaborat de National Association of Realtors şi destinat profesioniştilor care doresc să-şi perfecţioneze tehnicile, strategiile şi abilităţile de negociere. După absolvirea cursului, practicienii pot opta pentru certificare, urmând procedura specifică.
Cele două cursuri sunt susţinute de Zola Szerencses, trainer acreditat NAR, care se află la a doua experienţă cu agentii imobiliari din România

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus