APARITIA UNEI NOI BULE IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Romania s-ar putea confrunta cu aparitia unei noi bule imobiliare, este parerea consilierului pe probleme de politică monetară al guvernatorului Băncii Naţionale a României, domnul Lucian Croitoru.
Situatia a fost explicata printr-un grafic de Lucian Croitoru, prezent la prezentarea noului raport de piata a consultantului imobiliar Colliers.
"Există posibilitatea apariţiei unei noi bule imobiliare. Bulă imobiliară este atunci când preţurile la active cresc foarte repede. Ar putea fi moneda naţională, aşa cum s-a întâmplat în 2005, 2006 şi 2007, când moneda naţională s-a apreciat foarte mult. Dar ar putea veni fi sectorului imobiliar, pe partea preţurilor la case. De unde ştiu asta? Există o regulă, scrisă  în 1985 de Jean Tirole, care anul trecut a luat premiul Nobel, şi care spune că atunci când rata de creştere este mai mare decât rata reală a dobânzii, atunci se ajunge la o bulă imobiliară aşa cum este în România în acest moment. După cum vedeţi în grafic, veţi vedea linia roşie, care este rata reală a dobânzii. Dacă o comparăm cu linia albastră, care este rata de creştere, veţi vedea că aceasta stagnează în 2012 şi este peste rata reală a dobânzii aşa cum s-a întâmplat şi între anii 2004-2008, când atunci a fost cu siguranţă o bulă imobiliară. Aşă că, fiţi atenţi", a preciziat consilierul Lucian Croitoru. 


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus