APARTAMENTE NOI CU 2 CAMERE IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Imopedia.ro a facut un top al celor mai interesante oferte de apartamente cu 2 camere in Bucuresti.
Cei de la imopedia au luat in calcul doar apartamente ce se afla in ansambluri rezidentiale noi, in Bucuresti si zonele limitrofe. Si Zona de Sud a fost luata in calcul, fiind considerata una dintre cele mai atractive zone din punct de vedere al pretului, dar si al calitatii ansamblurilor rezidentiale ce apar in oferta zonei.

Sudul Capitalei, zonă cunoscută pentru preţurile mici

Olteniţei – o locuinţă cu suprafaţa utilă de 56 metri pătraţi se vinde cu preţul de 50.000 euro. Cu o compartimentare interioară eficientă, apartamentul beneficiază de materiale de construcţie de ultimă generaţie, de calitate superioară. Blocul a fost inaugurat în anul 2013 şi face parte din complexul Gama Residence. Vezi mai multe detalii aici.

Berceni - un apartament cu o suprafaţă utilă de 48 metri pătraţi are un preţ de vânzare de 29.500 euro. Locuinţa decomandată are centrală proprie, iar clădirea a fost finisată în anul 2013. Ansamblul rezidenţial Nova 4 este ridicat la o distanţă de câteva minute de mers pe jos de staţia de metrou Dimitrie Leonida. Vezi mai multe detalii aici.

Vestul Capitalei se mândreşte cu cel mai ridicat număr de noi apartamente din oraş

Militari – un apartament cu suprafaţa utilă de 51 metri pătraţi se vinde cu 38.250 euro. Locuinţa cu un dormitor este dotată cu centrală proprie şi se predă la cheie. Militari Residence este cel mai mare complex rezidenţial din întreaga ţară, cu 14 blocuri şi 5.600 de apartamente. 

Prelungirea Ghencea – o locuinţă cu suprafaţa utilă de 50,3 metri pătraţi se vinde cu 42.500 euro. Apartamentul are bucătărie deschisă, beneficiază de finisaje de calitate şi vine la pachet cu loc de parcare. Blocul are cinci etaje şi face parte din ansamblul Red House. 

Nordul Bucureştiului, rezervat cumpărătorilor cu buget generos

Pipera – un apartament cu o suprafaţă utilă de 60 metri pătraţi se vinde cu 64.900 euro, direct de la dezvoltator. Printre altele, locuinţa decomandată este dotată videointerfon şi cu centrală proprie, iar încălzirea se face prin pardoseală. Construcţia a fost finisată în 2012, iar ansamblul rezidenţial Diamond Residence beneficiază de pază şi supraveghere video, precum şi de piscină, loc de joacă pentru copii sau foişoare cu spaţii de relaxare. 

Băneasa – o locuinţă cu o suprafaţă utilă de 70 metri pătraţi se vinde cu 78.321 euro. Amplasat în ansamblul Melita Residence, apartamentul semidecomandat beneficiază de finisaje de lux şi dotări moderne, iar clădirea cu patru etaje a fost finalizată în anul 2013, fiind construită conform celor mai înalte standarde calitative europene. 

Zona de Est atrage clienţii ataşaţi de un anumit cartier

Pantelimon (oraş) – un apartament cu o suprafaţă utilă de 70 metri pătraţi este scos la vânzare cu 45.000 euro. Locuinţa decomandată se predă la cheie, cu finisaje şi dotări moderne. Clădirea a fost finisată în anul 2013, face parte din ansamblul Pantelimon Residence şi se va preda branşată la toate utilităţile. 

Titan – o locuinţă cu o suprafaţă utilă de 55 metri pătraţi se vinde cu 50.000 euro. Apartamentul decomandat este amplasat la primul nivel al unui bloc micuţ, cu trei etaje, a cărui construcţie a fost încheiată în anul 2013. Cea mai apropiată staţie de metrou se află la câteva minute de mers pe jos. 

Citeste restul stirii aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus