APARTAMENTE SI CASE IEFTINE IN EXECUTARE SILITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

În opinia majorităţii specialiştilor din piaţa rezidenţială, anul 2015 va reprezenta o creştere şi a tranzacţiilor imobiliare cu apartamente şi case în executare silită.

Criza financiară ce a pus stăpânire şi pe România ultimilor ani, a făcut ca mulţi dintre cei ce achiziţionaseră o proprietate prin credit bancar să nu-şi mai poată permite plata acelui credit. astfel, băncile s-au trezit cu un stoc uriaş de credite neperformante şi au început să aibă în portofoliu un număr mare de proprietăţi imobiliare.

Peste 3000 de apartamente şi case în executare silită se află în portofoliul primelor 2 bănci din România din punct de vedere al activelor.


BCR, are cel mai mare portofoliu de imobile rezidenţiale executate silit, respectiv 978 de apartamente şi 976 de case.
BRD, a două bancă din punct de vedere al activelor, are şi ea în portofoliu 493 de apartamente şi 557 de case.

Dar nu doar imobile din piaţă rezidenţială vom găsi în portofoliul acestor 2 bănci, ci şi terenuri, spaţii industriale, comerciale şi chiar hoteluri şi pensiuni.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus