APARTAMENTELE CU 2 SI 3 CAMERE PREFERATELE ROMANILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Multi ani la rand, garsonierele au fost preferate de catre romanii care doreau sa achizitioneze o locuinta.
Avantajul garsonierelor il reprezenta costul scazut de achizitie, de intretinere, dar si usurinta in a le inchiria daca cei ce le cumparau le vedeau doar ca o investitie imobiliara.
Accesul mai usor la credite, datorat in special programului Prima Casa, precum si perspectiva intemeierii unei familii a facut ca in ultimii ani apartamentele cu 2 si 3 camere sa devina favoritele romanilor ce doresc sa faca o achizitie imobiliara.
A DOUA CASA ( sau Noua Casa), programul ce va inlocui Prima Casa va avea, cu siguranta, un impact deosebit pentru piata apartamentelor cu 2 si 3 camere, datorita faptului ca cei ce detin o locuinta vor putea opta pentru un imobil mai mare accesand credite garantate de catre stat. Aşa se face că aceia care, în urmă cu câţiva ani, nu îndrăzneau să spere la mai mult de o garsonieră, acum îşi permit apartamente cu un număr mai mare de camere.

A existat permanent o politică de încurajare a creditării prin Prima Casă, în ultimii ani. Băncile comerciale precum şi Banca Centrală au lucrat constant în a populariza beneficiile programului şi a-l face cât mai accesibil. Multe voci spun că Prima Casă este pârghia care a ţinut piaţa imobiliară pe linia de plutire, după 2008. Iar faptul că oamenii au ajuns să cumpere mai mult decât puteau să îşi permită înainte de criză, este cu adevărat spectaculos”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Martin Colbescu, analist financiar Colb Finance.

2014 a fost unul dintre cei mai stabili ani post-criza economică

Faptul că anul 2014 a fost unul dintre cei mai stabili ani post-criza economică, a determinat clienţii de imobiliare să se mobilizeze întru achiziţia unei locuinţe. Şi în acest context, doritorii proprietăţilor cu două şi trei camere au existat în număr mai mare decât cei din alte categorii. Garsonierele chiar au rămas pe ultimul loc, pe lista intereselor.

Apartamentele cu două şi trei camere au avut fluctuaţii pozitive de preţ, în ultimul an. Procentul a fost unul mic, neglijabil chiar, dacă privim din punctul de vedere al valorii în sine. De exemplu, în cazul apartamentelor cu două şi trei camere, vorbim despre o creştere a preţului de strigare cu 1%. Dar altceva ne arată acest progres, acum. Respectiv faptul că, pentru prima oară în ultimii opt ani, raportând luna decembrie la aceeaşi perioadă a anului anterior, avem o creştere”, continuă Martin Colbescu.

Garsonierele s-au ieftinit cu 2,5% în 2014

O evoluţie mai clară, pe aceeaşi scară, au avut-o garsonierele, cu un preţ de strigare care a scăzut cu 2,5%, la sfârşitul lui 2014, raportat la decembrie 2013. La cealaltă extremă, apartamentele cu patru camere au avut o evoluţie absolut liniară, rămânând la exact acelaşi preţ, în ultimul an. Pentru anul acesta, dincolo de preţuri, un alt trend se face remarcat: tot mai mulţi proprietari îşi scot locuinţele la vânzare.Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus