APARTAMENTELE CU TREI CAMERE DIN BUCUREŞTI, LA UN PAS SĂ SPARGĂ DIN NOU PRAGUL DE 80.000 DE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Preţurile din iunie sunt cele mai mari din ultimii cinci ani, însă consultanţii spun că preţurile de tranzacţionare efectivă sunt mai mici decât cele cerute iniţial.

Preţul mediu al unui apartament vechi cu trei camere a crescut cu 1.250 de euro în luna iunie, ajungând la 79.650 de euro, ceea ce se tra duce într-un avans de 1,59% faţă de mai,  p o trivit  indexului  imobiliar  al  ZF, realizat  în  colaborare  cu  firma  de  consultanţă  imobiliară  Coldwell  Banker,  pe baza ofertelor din Anun ţul Telefonic.

Este  cel  mai  mare  preţ  al apartamentelor din Capitală din septembrie 2011 până acum, când media a fost de 80.200 de euro. Indexul imobiliar ia în considerare 20 de cartiere sau zone din Capitală.

La începutul anului, preţul mediu era de 77.950 de euro, astfel că, în jumătate de an, un cumpărător a ajuns să plătească pentru un apartament cu 1.700 de euro mai mult, adică 2,18%.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus