APARTAMENTELE EXECUTATE SILIT PAR CHILIPIRURI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Apartamentele executate silit si scoase la vanzare de catre banci, par adevarate chilipiluri imobiliare. În Bucureşti, preţurile garsonierelor pornesc de la 13.000 de euro, iar pentru locuinţele cu două camere, de la 18.000 de euro. La un preţ  foarte atractiv, se pot găsit chiar şi vile. Preţul este cu o treime mai mic decât cel al pieţei. Din cauza faptului ca, acestea sunt vandute prin licitatii fara posibilitatea vizonarii inainte de achizitionare, problemele majore apar abia dupa tranzactionare. Avocaţii atrag atenţia doritorilor despre aceste probleme si ca de multe ori foştii proprietari refuză să plece.
Executarea silită nu este soluţia ideală nici pentru bănci. Locuinţele sunt vândute în pierdere, iar creditele rău-platnicilor nu sunt recuperare decât parţial.
In ultima vreme, pe langa apartamente au aparut pe site-urile de executari silite si vile individuale.
citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus