APARTAMENTELE NOI MAI IEFTINE DECAT CELE VECHI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, zona rezidentiala din partea de sud a Capitalei si a orasului Popesti-Leordeni a avut partea de cea mai intensa dezvoltare. 
In aceste regiuni, peste o mie de apartamente la preturi accesibile si numeroase vile se dau in folosinta la fiecare 12 luni.

Zona de sud este una dintre putinele din Capitala, unde apartamentele noi costa mai putin decat cele vechi. De exemplu, proprietarii de apartamente vechi cer pentru o locuina de doua camere si o suprafata de 40-50 mp intre 45.000-50.000 euro, in timp ce in ansamblurile rezidentiale noi acestea sunt la preturi cu aproximativ 5.000 de euro mai mici.

In ceea ce priveste orasul Popesti Leordeni, apropierea de Bucuresti si automat de toata infrastructura moderna de care locuitorii ar putea beneficia a fost o bila alba in ochii investitorilor. Mai ales ca accesul la mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou, se face foarte rapid. 

"Anul 2005 a fost cel in care Sudul Bucurestiului a inceput sa schimbe harta orasului, iar in momentul de fata Popesti Leordeni si Berceni sunt zonele cu cea mai mare dinamica din Capitala", a declarat pentru cei de la incont.ro, domnul Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert.

Cele mai cautate apartamente sunt cele cu doua camere, care costa pana in 40.000 euro. Pret posibil si datorita scaderii costurilor materialelor de constructii.

vezi stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus