APARTAMENTELE NOI SUNT MAI ATRACTIVE DECAT CELE VECHI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Moderne şi frumoase, construcţiile noi atrag clienţi aflaţi în căutarea unei locuinţe, însă mulţi dintre aceştia doar admiră, după care cumpără un apartament construit în urmă cu zeci de ani. Ceea ce îi îndepărtează nu este preţul, ci temerea că lucrarea ar fi fost executată superficial. Astfel de griji au devenit neîntemeiate, spun cei ce activează în acest segment, întrucât criza a făcut o adevărată curăţenie în piaţă.
Apartamentele noi sunt mult mai atractive decât cele vechi, însă, în cele mai multe cazuri, cumpărătorii le aleg pe cele din urmă, de frica unor eventuale vicii de construcţie. În trecut, au existat numeroase cazuri în care dezvoltatorii au făcut rabat la calitate numai pentru a-şi maximiza profiturile, situaţii ce i-au convins pe nedrept pe mulţi clienţi să ocolească toate blocurile noi.
Situatia s-a schimbat, deoarece anii de criză au reuşit să ridice extrem de mult calitatea proiectelor imobiliare, dezvoltatorii fiind preocupati in permanenta de ridicarea standardului de calitate. Desigur, probabil va mai trece o vreme până când vor dispărea complet ideile preconcepute şi temerile clienţilor.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus