APARTAMENTUL ACTRIŢEI LAUREN BACALL ESTE DE VANZARE. PRETUL SOLICITAT? 26 MILIOANE DE DOLARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Actrita de origine romana Lauren Baccal, sotia la fel de celebrului Humphrey Bogart, a locuit din anul 1960 si pana la moartea sa, in luna august, intr-un apartament situat in cladirea Dakota. Imobliul este amplasat in cartierul de lux Upper West Side din New York. Pretul solicitat pentru apartamentul actritei, conform revistei Forbes, este de 26 milioane de dolari.
Apartamentul lui Bacall are trei dormitoare cu vedere spre Central Park, trei băi, podele de lemn datând din 1884, când a fost construită clădirea, o bibliotecă, o cameră de oaspeţi şi încă două camere care în trecut erau folosite de servitori.
In cladirea Dakota au mai locuit vedete precum Judy Garland, Gilda Rander, Connie Chung, Maury Povich, Joe Namath şi Jack Palance.
Lauren Bacall a fermecat cinematograful hollywoodian, în cei peste 60 de ani de carieră, prin vocea profundă şi ochii săi albaştri.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus