APROXIMATIV 3.700 IMOBILE EXECUTATE SILIT SCOASE LA LICITATIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cinci mari banci din Romania caută cumpărători pentru circa 3.700 de apartamente şi case executate silit. BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen şi CEC Bank sunt cele cinci banci care au adunat de-a lungul anilor informaţii disponibile pe site-uri despre imobilele executate silit. 
Românii care au imobilele ipotecare aflate în procedura de executare silită şi nu le-au pierdut încă s-ar putea număra prin­tre beneficiarii legii privind "darea în plată", dacă aceas­ta va fi aplicată în forma adoptată de Parlament. Actul nor­mativ, ajuns la Preşedinţie la pro­mulgare, suspendă pro­ce­dura de executare silită. 
Este o afacere să cum­peri un astfel de imobil exe­cu­tat silit, însă una care a devenit cumva un cerc închis. Sunt foar­te multe persoane cumva abo­nate la aceste licitaţii ale băn­cilor care sunt mereu la curent cu imobilele scoase la exe­cutare. Foarte greu cineva din exterior poate intra în aces­te exe­cutări“, spune Liviu Andrei, director executiv al bro­kerului de credite Alliance Finance.
Cel mai ieftin imobil scos la licitatie este o garsoniera cu o suprafata de 19 mp, situata in zona de Sud a Capitalei. Garsoniera, este scoasa la vanzare cu 8.000 de euro.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus