ARADUL ESTE IN TOPUL CELOR MAI IEFTINE APARTAMENTE DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Aradul, Bacăul şi Sibiul sunt reşedinţele de judeţ în care s-au înregistrat cele mai mari scăderi de preţ pe parcursul lui 2014.


scaderi preturi apartamente  Aradul este pe primul loc în topul ieftinirilor apartamentelor din ultimele 12 luni. Astfel, în T4 2014, un metru pătrat util de locuinţă costă, în medie, 486 de euro, cu 6,7% mai puţin decât în T4 2013. Faţă de de T4 2008, când nivelul era de 742 de euro, este vorba de o scădere de 35%.

  În Bacău, preţurile au scăzut semnificativ în ultimele 12 luni. Astfel, în T4 2014, preţul mediu cerut pentru un metru pătrat util de locuinţă a ajuns la nivelul de 597 de euro faţă de 624 de euro în T4 2013.

  Piaţa imobiliară din Sibiu a fost în centrul atenţiei în noiembrie, când s-au desfăşurat alegerile prezidenţiale, din cauza imobilelor deţinute în oraş de către candidatul, pe atunci, Klaus Iohannis. Acesta şi ceilalţi proprietari de imobile din oraş nu au prea mari motive de bucurie din punct de vedere imobiliar, întrucât preţurile au scăzut în T4 2014 faţă de T4 2013 cu 3,7%, de la 724 la 697 de euro, Sibiul fiind unul din oraşele cu cele mai mari scăderi de preţ în 2014.

Cele mai ieftine oraşe


ieftiniri apartamente romania  Deşi este pe primul loc în topul celor mai ieftine locuinţe din România – din perspectiva preţului mediu cerut pe metru pătrat util – Reşiţa, reşedinţa judeţului Carş-Severin, are parte de o apreciere de 2% a acestui indicator în T4 2014, atingând nivelul de 422 de euro faţă de 410 euro în perioada similară a anului trecut.

  În Zalău, reşedinţa judeţului Sălaj, preţurile au crescut în acest an cu 3,5%, de la 437 de euro în T4 2013 la 452 de euro pe metru pătrat util în T4 2014, însă oraşul se plasează pe locul doi într-un top al reşedinţelor cu cele mai mici preţuri la apartamente.

“Revenirea preţurilor apartamentelor pe un trend ascendent este o certitudine pentru toate oraşele mari. Preţurile la finalul lui 2014 sunt mai mici doar în opt oraşe reşedinţă de judeţ. Putem spune, aşadar, că fundul sacului pe segmentul rezidenţial a fost atins în 2014, iar în unele oraşe chiar în 2013. Asistăm, de asemenea, la o dezvoltare fără precedent a segmentului chiriilor: în cele mai mari oraşe, Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara, numărul apartamentelor date spre închiriere îl depăşeşte pe cel al apartamentelor scoase la vânzare”, a declarat  directorul general al portalului imobiliar ce a realizat acest studiu.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus