ARHITECTURA DEOSEBITA A UNEI CONSTRUCTII TIP SCOICA- HOTEL UNIC IN LUME

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Hotelul de tip scoica, amplasat la mai putin de o ora de capitala Chinei, isi va deschide portile foarte curand. Datorita designului acest hotel, ce pare sa imite rasaritul de soare, Sunrise Kempinski este unic in lume.
Sunrise Kempinski parte dintr-un urias complex cu suprafata totala de 14 km patrati de pe malul lacului Yanqi, spectaculosul hotel va pune la dispozitia vizitatorilor sai nu mai putin de 306 camere si apartamente de lux, o multime de sali pentru conferinte si intalniri de afaceri, 14 restaurante si baruri, un SPA ultra dotat, un club pentru copii si multe alte facilitati recreationale.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus