ASCENSIUNEA PIETEI CONSTRUCTIILOR ANTISEISMICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Deoarece Romania este o zona activa in ceea ce priveste seismele a fost necesara introducerea unor noi legi in constructii. Astfel, incepand cu 2014, proiectarea cladirilor se face dupa norme stricte de rezistenta seismica. Cladirile trebuie realizate astfel incat sa reziste la cutremure cu magnitudini de până la 8,5 grade pe scara Richter. Din pacate, imobilele cu o bună rezistenţă seismică au şi un preţ pe măsură.
Atunci când ezită în faţa unui proiect cu o structură de rezistenţă impecabilă, clienţii ar trebui să ştie că preţul pe care îl plătesc este preţul siguranţei lor.
Ultimii 15 ani au fost revoluţionari, pe piaţa construcţiilor antiseismice. Frecvenţa seismelor a împins specialiştii în construcţii către un nivel superior de calitate, iar legile din întreaga lume s-au modificat, în aşa fel încât să se construiască imobile tot mai sigure. România nu face excepţie.
Locuinţele construite după 2014 sunt proiectate să reziste la cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 8 şi 8,5 grade pe scara Richter.
Odată cu introducerea regulilor mai severe pentru proiectanţii clădirilor, au crescut şi costurile cu structura, mai ales la fundaţie, stâlpi şi diafragme. Dacă în ţările în care nu există pericol seismic, costurile structurii de rezistenţă sunt cuprinse între 8 şi 12%, la noi în ţară, conform noilor reglementări, acestea variază între 30 şi 35% din valoarea investiţiei. Preţul diferă în funcţie de condiţii specifice ale proiectului.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus