ASIGURĂRILE PENTRU LOCUINŢE ADUC CONFORT MULTOR PROPRIETARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Asigurările de locuinţe au devenit, pentru români, la fel de importante ca şi asigurarea de răspundere civilă RCA. Însumate, acestea reprezintă peste jumătate din primele subscrise din asigurări generale. Potrivit datelor oferite de Autoritatea de Supraveghere Financiară, până la finalul lui noiembrie 2013, subscrierile pe cele două clase însumau 3,3 miliarde lei, respectiv 55% din încasările din asigurări generale. Din acest total, 235 milioane lei au fost prime încasate de compania Astra, în primele nouă luni ale anului, în principal din asigurări de incendii şi calamităţi naturale. Doar 7% din încasări au fost transferate în reasigurare, ceea ce reprezintă cel mai mic grad de reasigurare de pe piaţă, în segmentul asigurărilor de locuinţe. La cealaltă extremă, se găseşte Allianz-Ţiriac, cu un grad de reasigurare de 85% şi un număr de 332.600 contracte.

    Bine reasigurat este şi Uniqua, cu 61% şi 110.100 contracte semnate
    Urmează Omniasig, cu un procent de 59% şi 278.000 contracte semnate
    Euroins are un grad de reasigurare de 55% şi 120.000 contracte semnate
    Asirog are un grad de reasigurare de 44%
    Groupama , Generali şi Carpatica au un grad de reasigurare de 36%, 39%, respectiv 42%, potrivit UNSAR.

Citeste stirea originala aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus