ATENTIE LA ALEGEREA LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Blocurile nou construite au ridicat semne de intrebare referitoare la calitatea si rezistenta in timp a acestora. Au existat in trecut greseli in lucrarile de constructie, insa in ultima perioada dezvoltatorii au adus îmbunătăţiri ale calităţii constucţiei, ceea ce ridică simţitor calitatea vieţii noilor proprietari.
În competiţia pentru cumpărători, dezvoltatorii propun proiecte din ce în ce mai bune, cel puţin din punct de vedere al imaginii. Însă marea teamă a clienţilor este legată de modalitatea în care aceste noi blocuri sunt construite – ar face faţă unui cutremur puternic? cum se vor comporta, în timp? au fost folosite materiale de calitate? s-au respectat normele de construcţie? Cumpărătorii sunt frământaţi de astfel de întrebări, pe bună dreptate, având în vedere faptul că au existat numeroase exemple negative.
Conform normativelor, turnarea betonului se poate face, fără probleme, pe timp friguros, până la temperaturi mai coborâte de -3 grade Celsius, prin luarea unor măsuri speciale, adăugarea de aditivi şi prepararea betonului cu agregate şi apă încălzite.
Modul în care se toarnă şi vibrează betonul, este la fel de important ca şi măsurile speciale luate la turnare, atenţionează specialiştii. 
Un potenţial client ajunge, în cel mai bun caz, să vadă un proiect în faza de turnare a structurii, când clădirea deja este la suprafaţă. În cele mai multe cazuri, clienţii iau contact cu dezvoltatorul când proiectul este deja finisat. Dar este important de ştiut că toate constatările făcute pe parcursul lucrărilor de construcţie se regăsesc prinse la Cartea Construcţiei sub forma de procese verbale de lucrări, împreună cu toate certificatele de garanţie şi certificate de conformitate ale tuturor materialelor folosite la realizarea blocului, planuri de rezistenţă, instalaţii sanitare şi termice, şi alte astfel de documente.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus