AU DEMARAT LUCRARILE DE CONSTRUCTIE ALE CELUI MAI INALT ZGARIE-NORI DIN LUME

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Renumitul Burj Khalifa nu va mai fi cel mai înalt turn din lume. Luni, 10 octombrie, au demarat lucrarile de constructie ale unui nou zgarie-nori, ce va avea o structură mai înaltă decât acesta. 

In prezent, cu o inaltime de 828 de metri, Burj Khalifa, detine recordul pentru cel mai înalt zgârie-nori din lume, conform AFP.
Suveranul din Dubai, şeicul Mohamed ben Rached Al-Makhtoum, a dat undă verde lucrărilor de construcţie a turnului Dubai Creek Harbor, din centrul acestui oraş-stat

"În 2020, anul Expoziţiei Universale ce va fi organizată la Dubai, această structură va deveni cel mai înalt turn din lume", conform unui comunicat publicat cu ocazia deschiderii lucrărilor. 
În luna aprilie gigantul imobiliar Emaar a anunţat construcţia acestui turn despre care susţinea că va fi mai înalt decât Burj Khalifa, fără a-i preciza însă înălţimea exactă. Costurile construcţiei au fost estimate la aproximativ 1 miliard de dolari.

Conceput de arhitectul hispano-elveţian Santiago Calatrava Valls, turnul va fi dotat cu o platformă de observaţie şi între 18 şi 20 de etaje rezervate pentru hoteluri şi restaurante.

Potrivit AFP, in cursa pentru cea mai înaltă clădire din lume, compania Kingdom Holding a prinţului saudit Al-Walid ben Talal a lansat construcţia la Jeddah (port saudit la Marea Roşie) a unui turn care va depăşi înălţimea de 1.000 de metri.

stirea integral aici

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus