AVANTAJELE CASELOR ECOLOGICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Casa ecologica, foarte populara in afara granitelor tarii, a inceput cu ceva timp in urma sa fie la moda si in Romania. Acum din ce in ce mai multi romani, ar prefera sa fie proprietarii unor astfel de case.
Pe un deal din Sângeorz-Băi, judetul Bistrita-Nasaud, doi frati au construit o casă din baloţi de paie şi cob, cu acoperiş verde, pe scurt o casa 100% ecologica. 
Un olandez, are un vis ceva mai curajos si vrea sa ridice in judetul Alba o cladire de birouri din canepa. Ambele constructii sunt extrem de sigure, sustin arhitectii, si ofera numai beneficii.
Ideea constructiei casei din Bistrita-Nasaud apartine fratilor Axinte, care si-au realizat visul in mai putin de doi ani. 
In Belgia sunt asemenea constructii din baloti de paie, inclusiv sali de sport, magazine. Peretii au fost cei mai grei si stabilirea exacta a compozitiei, nisipului, a lutului", sustine unul dintre fratii Axinte. Tot el declara ca: "Pe acoperis e iarba, o iarba speciala numita sedum, o iarba care rezista la +/- 40 de grade Celsius." Deci, casa este in totalitate ecologica. 
Nici aspectul fatadei nu a fost neglijat. Doua artiste au pictat casa ecologica intr-un stil original, insa in ton cu specificul locului.
Cu toate ca natura a fost furnizorul principal pentru constructia unei astfel de case, a costat in jur de 30.000 de euro.
O
landezul care a decis sa foloseasca canepa in constructii, o cultiva in Sebes, judetul Alba. Mark Reinders, directorul general al firmei din Olanda: "Peretele este izolat pe interior si, astfel, se pastreaza caldura, nu se simte frigul si zgomotul nu se aude." O astfel de cladire pastreaza o temperatura constanta in interior, iar facturile se reduc la jumatate.


citeste stirea integral

 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus