AVANTAJELE CASELOR VERZI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Modernizarea ecologica a locuintelor presupune costuri mai mici ale facturilor la utilitati. Avantajele caselor verzi devin mai cunoscute romanilor odata cu trecerea timpului. Programul Casa Verde 2016, va realiza o modernizare ecologică a stocului imobiliar local.
Proprietarii vor vedea rezultatele în scurt timp după montarea sistemelor decontate de stat – mai ales în condiţiile în care suntem la un anotimp distanţă de sezonul rece. Programul Casa Verde 2016 anunţă să deconteze panourile solare, pompele de căldură şi instalaţiile de producere a energiei termice, pentru cei interesaţi să intre în iarnă cu economii la întreţinere de până la 90%. 
Costurile mici de întreţinere sunt idealul oricui, cu atât mai mult al celor care locuiesc la casă, unde doar încălzirea costă în medie, într-o lună de iarnă, între 600 şi 800 de lei. Modernizarea casei cu materiale ecologice poate reduce aceste costuri până la 50 de lei pe lună, iar statul este interesat să ajute în acest sens, prin programul Casa Verde.
Prin programul Casa Verde, statul se implică în decontarea panourilor solare, pompelor de căldură şi instalaţiilor de producere a energiei termice cu cazane pe bază de peleţi, brichetă, tocătură lemnoasă precum şi orice resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice.
Pentru proprietarii dispuşi să suporte diferenţa, există o multitudine de îmbunătăţiri la care pot apela şi care îi vor recupera investiţia iniţială în scurt timp de la punerea lor în funcţiune. Facturile sunt consideabil mai mici decât cele d dinainte de îmbunătăţiri, iar ieftinirile pot ajunge la un procent de 90%. Mai greu cuantificabil este confortul şi bunăstarea pe care o poţi obţine locuind într-o casă naturală.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus