AVANTAJELE LOCUINTELOR DIN CLADIRILE VERZI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O locuinta din cladiri verzi are costuri mai mici de întreţinere fata de locuintele din imobile vechi. Factura intretinerii pe timp de iarna a unei locuinte in blocuri verzi poate fi chiar cu 40% mai mica decat a unei locuinte similare ca suprafaţă amplasata intr-un alt tip de imobil.
Datele unei statistici efectuate de un dezvoltator al blocurilor verzi, arată că pentru un apartament de două camere, de 83 de metri pătraţi şi în condiţiile unor temperaturi de minus 20 de grade în exterior şi de 27 de grade de interior, factura la întreţinere este, în medie, 270 de lei/lună. În cazul construcţiilor vechi depăşeşte 400 de lei/lună. 
În cazul unui studio cu o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, întreţinerea costă, în medie, 120 de lei în timpul iernii, faţă de peste 200 de lei într-un bloc vechi. 
În ceea ce priveşte apartamentele de trei şi patru camera, costurile ajung, în cea mai friguroasă lună a anului, la aproximativ 360 lei, respectiv 450 lei. 
Costurile mici de întreţinere în blocurile verzi sunt date de materialele din care sunt realizate construcţiile, de centralele termice în condensaţie, de panourile solare folosite pentru încălzirea apei, gazonul folosit în scop termoizolant.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus