AVANTAJELE LOCUINTELOR IN CLADIRI CU RISC SEISMIC

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Imobilele care prezinta risc seismic sunt de cele mai multe ori amplasate în zone ultra-centrale. Multe dintre cladirile cu bulina rosie au o arhitectura deosebita. Frumusetea zonei, arhitectura si pretul mai mic al acestor locuinte sunt criteriile dupa care se ghideaza multi clienţii care dispun de bani gheaţă.
Ocolite, în general, de cumpărători, locuinţele amplasate în clădirile încadrate la categoria „risc seismic” nu sunt complet nevandabile. Preţul scăzut este cel mai mare avantaj al acestor proprietăţi, spun specialiştii, corelat cu o zonă bună şi un farmec aparte. Acestea sunt atractive pentru o anumită categorie de clienţi, oameni caracterizaţi de două mari trăsături: au standarde diferite faţă de majoritatea cu privire la normele de siguranţă şi dispun de bani cash.
Clienţi există, spun consultanţii imobiliari, proprietarii fiind cei care împiedică tranzacţiile. Majoritatea consideră că locuinţele lor sunt unice – bijuterii arhitecturale, cu o istorie fascinantă, amplasate ultracentral. Drept urmare, stabilesc un preţ mult prea ridicat faţă de ceea ce sunt dispuşi potenţialii cumpărători să ofere.
Locuinţele scoase la vânzare cu un preţ atractiv se vând rapid. Garsonierele şi apartamentele cu două camere sunt cele mai des tranzacţionate proprietăţi, preţurile începând chiar şi de la 20.000 euro pentru unităţile cu o singură cameră, amplasate ultra-central. În general, cumpărătorii apartamentelor din imobile cu risc seismic sunt investitori (cu precădere străini). Cu banii pe care, în ţara de origine, ar putea să ia cel mult o maşină luxoasă, în Bucureşti reuşesc să cumpere o proprietate aflată într-o zonă bine cotată. Investesc sume însemnate în renovare şi în amenajare, după care le oferă spre închiriere. Potrivit consultanţilor imobiliari, cei mai mulţi chiriaşi sunt tineri, fără familii, boemi, încântaţi că pot locui în centrul oraşului, fără a fi preocupaţi de eventualitatea unui dezastru.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus