BĂNCILE AU DAT 5.000 DE CREDITE IPOTECARE ÎN MAI ÎNAINTE DE LEGEA DĂRII ÎN PLATĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Bancherii au vândut în luna mai credite ipotecare în lei în valoare de 1,3 mld. lei, faţă de 0,8 mld. lei în aceeaşi lună a anului trecut, românii grăbindu-se să ia împrumuturi Prima casă, cu avans mai mic, după ce bancherii au decis să majoreze avansul la împrumuturile standard în condiţiile intrării în vigoare a legii privind darea în plată.

Aceasta înseamnă un număr de 5.000 de credite la o mărime medie de 50.000 euro (250.000 de lei) per credit, faţă de 3.000 de credite în luna anterioară.

După creşterea de 1,3 mld. lei din aprilie, unul dintre cele mai mari salturi lunare din ultimii ani, stocul creditelor ipotecare în lei gestionat de bănci a urcat la 23,3 mld. lei.

După apariţia legii dării în plată, multe dintre băncile locale au mărit avansul. Toţi jucătorii din top zece, care controlează aproximativ 80% din piaţă, şi-au înăsprit condiţiile de creditare şi au ajuns să ceară clienţilor până la 35% din valoarea finanţării la creditele în lei şi până la 40% la cele în valută.

În timp ce volumul finanţărilor în lei a crescut vizibil lună de lună, la creditele în valută trendul a fost de scădere. Băncile au în bilanţuri credite ipotecare în valută de echivalentul a 31,5 mld. lei.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus