BANCILE FARA FONDURI PENTRU "PRIMA CASA"?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Fondurile alocate pentru programul "Prima Casa" sunt aproape de a fi epuizate. Băncile ar putea rămâne de luna viitoare fără fonduri pentru acest tip de împrumuturi, sustin brokerii de credite. Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR avertizeaza autoritatile cu privire la creşterea creditării imobiliare, care ar trebui ţinută sub control. Programul "Prima Casa" favorizeaza aceasta crestere, iar acest lucru nu este de dorit, ţinând cont de experienţa anilor de dinainte de criză, este de parere Guvernatorul BNR. 
Uitându-ne la viteza de creştere a creditului, creştere de peste 10 la sută, te face să îţi ciuleşti urechile. Bună parte din creştere vine din programul Prima Casă, care are şi părţi bune, dar ca orice evoluţie a creditului imobiliar trebuie să ne uităm cu atenţie la el”, declara Mugur Isărescu.
Pentru cei care au apucat deja să-şi cumpere o locuinţă, programul Prima Casă a fost un ajutor de nădejde. Avansul mai mic decât la un credit normal şi dobânzile reduse au făcut ca numărul creditelor prin programul Prima Casă să urce cu 40 la sută în primele şase luni, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014. Anul acesta, cele mai multe credite prin programul Prima Casa au fost date în Bucureşti şi Ilfov, ele reprezentand peste 42% din total Din 2009 şi până acum, au fost acordate un număr de 148.500 de credite, in valoare de valoare de 5,6 miliarde de euro.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus