BAZELE UNUI NOU PARC DE RETAIL IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul Liebrecht & wood activeaza pe piata imobiliara din Polonia, Romania si Rusia, unde au dezvoltat proiecte de birouri, retail si depozite. Compania cu capital belgian isi reia rolul activ pe piata imobiliara romaneasca si isi doreste ca la inceputul lui 2016 sa demareze un nou proiect imobiliar intitulat Cernica Park, ce se va dezvolta pe o suprafata de 60 de hectare, situat in apropierea Autostarzii Soarelui.
In Bucureşti, compania Liebrecht & wood a dezvoltat proiectele Victoria Business Park care are o suprafaţă închiriabilă de 20.500 mp, Militari Shopping Centre- suprafaţă închiriabilă de 77.000 mp şi Fashion House Bucharest- suprafaţă închiriabilă de 20.200 mp. 
Proiectul Cernica Park isi propune sa construiasca un magazin combinat de unelte şi materiale de construcţii, un hypermarket cu propria galerie, magazine de haine şi accesorii, un centru de tip outlet, precum cel din Militari si unul de decoraţiuni interioare. 

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus