BCR A ACHIZITIONAT CU APROAPE 50 DE MILIOANE DE EURO PROIECTUL IMOBILIAR DE LUX SILVER MOUNTAIN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

silverBanca Comercială Română (BCR), principalul creditor al firmei care a dezvoltat proiectul imobiliar de lux din Poiana Braşov, a adjudecat proiectul pentru suma de 49,7 milioane de euro, potrivit Euro Insol, administratorul judiciar al proiectului. "În paralel cu vânzarea în sistem retail a celor 171 de apartamente, banca va finanţa prin intermediul unui vehicul comercial special creat în acest scop, construcţia unui hotel de 600 de locuri de cazare care să includă un centru multifuncţional de conferinţe, un SPA cu toate facilităţile, un casino, cluburi şi reastaurante. În parteneriat cu Primăria Brasov, se intenţionează construcţia celui mai mare teren de golf din România", a declarat Remus Borza, managing partner Euro Insol.silver 2citeste stirea integral
 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus