BCR A IMPLEMENTAT O DIRECTIVA UE REFERITOARE LA CREDITELE IPOTECARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prin Directiva 17, transpusa in legislatia nationala prin ordonanta 52/2016, clientilor de credite ipotecare li se vor oferi mai multe drepturi.
BCR(Banca Comerciala Romana) a implementat, incepand cu 30 septembrie aceasta Directiva UE referitoare la creditele ipotecare, a declarat luni vicepreşedintele pe retail al băncii, Dana Demetrian.
"Directiva 17 a fost transpusă în legislaţia naţională prin Ordonanţa nr. 52/2016 care a intrat în vigoare pe 30 septembrie 2016. Ordonanţa nu are caracter retroactiv, băncile rămân responsabile în identificarea unor soluţii sustenabile pentru clienţi. (...) Ordonanţa va acorda clienţilor informaţii corecte şi complete care pot fi comparabile de la o bancă la alta. BCR a implementat Ordonanţa încă din data de 30 septembrie ora 00:00", a explicat luni Dana Demetrian.
Reprezentantul BCR a menţionat obligaţia băncilor de a informa clienţii cu privire la variaţiile de curs valutar şi de dobânzi.
Reprezentantul BCR a menţionat ca prin aceasta Directiva UE, băncile au obligatia de a informa clienţii care au imprumuturi garantate, ce se intampla cu variaţiile de curs valutar şi de dobânzi.
Prin acest act normativ se prevede limitarea dobânzilor penalizatoare în caz de restanţă, eliminarea dobânzii penalizatoare de la momentul începerii executării silite şi eliminarea comisionului de rambursare anticipată, inclusiv pentru creditele cu dobândă fixă. Până acum, pentru creditele cu dobândă fixă, banca putea percepe un comision de 1% din suma rămasă de plată (sau 0,5% pentru rambursarea în ultimul an de derulare). Pentru creditele cu dobândă variabilă, comisionul de rambursare anticipată a fost eliminat odată cu intrarea în vigoare a Ordonanţei 50/2010.


stirea integral aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus