BERGENBIER ŞI EUROINS-PLANURI DE EXTINDERE A SPATIILOR DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Global City Business Park este unul dintre cele mai mari proiecte de office din zona de Nord a Capitalei. 
Reprezentantii Global City Business Park au anuntat semnarea a trei noi contracte şi extinderea spaţiilor pentru unii dintre chiriaşii deja existenţi. 
Începând cu luna septembrie a acestui an, Global City Business Park a închiriat un total de 1600 metri pătraţi de spaţii de birouri pentru trei companii importante prezente
 pe piaţa românească. Este vorba despre Bergenbier, parte din Molson Coors Central Europe, unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală şi de Est. Activitatea Bergenbier în sediul nostru de birouri va începe din anul 2016 -a declarat Sorin Macoveiu, Comercial Manager Global Finance România.
Alaturi de compania Bergenbier si companiile Euroins şi Adama Agricultural Solutions si-au extins activitatea si au închiriat  spatiu in Global City Business Park.
Al treilea chiriaş pentru business park-ul nostru este Ted’s cu o cafenea marcă proprie. Venirea acestora este un beneficiu pentru ceilalţi clienţi pe care îi mai avem deoarece se pot bucura de diverse facilităţi gastronomice – a adăugat Sorin Macoveiu.
Global City Business Park a fost inaugurat la începutul anului 2010 si dispune de o suprafaţă închiriabilă totală de 51.000 metri pătraţi.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus