BILANTUL PROGRAMULUI PRIMA CASA PENTRU ANUL 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unui comunicat al  FNGCIMMÎn perioada septembrie-noiembrie 2014, comparativ cu perioada simulară din anul 2013, numărul de garanţii acordate prin Programul Prima Casa a crescut cu 52 % , de la 4975 la 7567 locuinţe, iar valoarea finanţărilor a crescut cu 59 % , de la 174 milioane euro, la 278 milioane euro. 

Evoluţia portofoliului de garanţii şi a creditelor garantate aferente confirmă faptul că acest produs financiar răspunde cerinţelor pieţei, la data de 15 decembrie a.c., FNGCIMM IFN SA având înregistrate un număr total de 130.000 contracte de garantare, încheiate în perioada 2009-2014, valoarea finanţărilor susţinute fiind de aproape 5 miliarde euro. 

Pentru Programul Prima Casă, fondul a primit solicitări de garantare din toate judeţele ţării, topul pe judeţe în funcţie de numărul de solicitări primite prezentându-se astfel:
1. Municipiul Bucuresti cu 27,3% din total, respectiv 35.000 dosare;
2. Judeţul Ilfov cu 8,8% din total, respectiv 11.500 dosare;
3. Judeţul Cluj cu 7% din total, respectiv 9.100 dosare;
4. Judeţul Timis cu 6% din total, respectiv 7.600 dosare;
5. Judeţele Iaşi şi Constanţa, fiecare cu aproximativ 5% din numărul total de dosare. 

Majoritatea finanţărilor garantate, de aproximativ 32%, au o valoare de până la 30 mii euro, 25% sunt cuprinse între 30 mii – 40 mii euro, 24% au o valoare de peste 50 mii euro şi 19% sunt cuprinse între 40 mii şi 50 mii de euro. Raportat la numărul de camere, se observă o tendinţă de creştere a ponderii imobilelor cu 3 camere achiziţionate, în principal, în detrimentul imobilelor cu o cameră. Statistic, situaţia indică preferinţa în procent de 51% pentru imobile cu 2 camere şi de 30% pentru imobile cu 3 camere. Garsonierele şi imobilele cu 4 camere şi peste, au fost preferate în procent de 11%, respectiv 6%. Din totalul proprietăţilor achiziţionate prin program, 69% sunt construite înainte de anul 2008 şi 31% sunt imobile noi, construite după ianuarie 2008. 

“Aceste rezultate demonstrează succesul programului, care datorită gradului mare de accesibilitate, precum şi a simplităţii procedurilor de acordare, contribuie la împlinirea celei mai dragi dorinţe a românilor, de a deţine o locuinţă în proprietate personală. Tot mai mulţi tineri îşi pot permite achiziţionarea unei locuinţe, uneori plătind o rată mai mică decât chiria aferentă unui astfel de locuinţe, iar evoluţia din acest an ne dă speranţe să credem că şi în anul ce vine, programul va fi foarte atractiv. 

Ne face plăcere să anunţăm, că FNGCIMM va derula cel mai nou program guvernamental - Prima Maşină, care va debuta în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Iată, deci, o veste bună pentru toţi cei care işi doresc să înceapă noul an cu o schimbare în bine şi o nouă maşină.”, a declarat doamna Silvia Ciornei, preşedinte- director general FNGCIMM. 

Credeti ca Prima Casa 2015 va continua sa fie principalul motor al pietei imobiliare? Trimiteti parerile dumneavoastra pe adresa redactiei ( office@sudimobiliarexpert.ro )
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus