BIROURI PRIVATE PENTRU CLIENTII HOTELULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Hotelul Ibis situat in Bucuresti la Gara de Nord vrea sa testeze in premiera un nou serviciu. Gandindu-se la confortul oaspetilor sai, care in proportie de 75% sunt in interes de serviciu, conducerea a decis sa le ofere acestora birouri private temporare. 
"Oaspetii Ibis Bucuresti Gara de Nord, in medie, stau la noi 1.4 nopti si lucreaza 5-6 ore chiar din hotel, unde isi organizeaza si o mare parte din intalnirile de afaceri. Pana acum, aceste intalniri aveau loc in general in restaurant sau in barul Ibis, deschis non-stop, insa multi clienti ne-au comunicat dorinta lor de a avea la dispozitie un spatiu privat pentru lucru si intalniri de afaceri, spatiu care sa fie configurat pentru business. Lansam BiroulTau@Ibis exact pentru a raspunde acestor nevoi – le asiguram clientilor de business acces temporar la un birou privat, cu accesorii si servicii similare cu oricare centru de afaceri. Practic, oaspetii Ibis vor putea rezerva nu doar o camera de hotel, ci si un birou personal care sa le fie la dispozitie in timpul calatoriei", spune Calin Ile, director general al hotelului Ibis Nord.
Ibis Nord, parte a grupului Accor care are o experienţă de 40 de ani în industria hotelieră fiind liderul european in clasa economy, a raportat o crestere a gradului de ocupare cu 10% in 2014 fata de 2013.
Ibis Bucuresti Gara de Nord este cel mai mare hotel al retelei in Romania si a fost primul hotel deschis de Ibis in Romania, in 2004.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus