BOSCH FACE O INVESTITIE IMOBILIARA DE 7 MILIOANE EURO IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul german Bosch, va investi peste sapte milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri, în cadrul fabricii din Blaj, judeţul Alba.
Lucrarile de constructie ale noii cladiri care va avea rol administrativ au demarat si va fi inaugurata in toamna anului 2019.
Constructia se va desfăşura pe o suprafaţă de 5.700 de metri pătraţi şi va găzdui birouri pentru aproximativ 250 de angajaţi, precum şi cea mai mare parte a laboratoarelor de dezvoltare aflate în prezent în interiorul fabricii.

„Bosch şi-a extins activitatea de producţie la Blaj în ultimii ani, astfel că am decis să construim o nouă clădire care să susţină această creştere şi să asigure suficient spaţiu pentru noi proiecte ce vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii”, precizeaza Dirk Arnold, directorul general al unităţii de producţie Bosch din Blaj
Bosch se afla la Blaj încă din anul 2007, când a construit unitatea de producţie Drive and Control, Bosch Rexroth.
În prezent, fabrica din Blaj înregistrează creşteri considerabile, atât în sectorul soluţiilor de mobilitate, cât şi în cel al tehnologiei industriale, fiind un jucător important pentru Bosch.
Compania produce la Blaj, pe lângă echipamente de tehnologie industrială, componente electronice pentru sectorul auto.
Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de aproximativ 25 de ani si numara peste 6.500 de angajati.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus