BREXITUL SI PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Votul englezilor de a părăsi Uniunea Europeană va afecta toate domeniile, insa cel mai mult va avea de suferit piata imobiliara. O consecinta a Brexitului este scaderea valorii proprietatilor imobiliare de lux din Londra, potrivit brokerului imobiliar Savills, citat de Bloomberg. Tot el sustine ca preturile vor continua sa scada până când situaţia negocierilor va fi clara.

Preţurile pentru locuinţe vor scădea cu 9% anul acesta, cel mai mult din 2008, comparativ cu 0%, cât era estimat anterior în octombrie anul trecut, potrivit brokerului imobiliar.

Incertitudinea care încojoară Brexit şi negocierile dintre UE şi UK ar putea accelera declinul care a început când au fost introduse taxe mai mari pe imobiliare anul acesta. Savills, care estimase anterior că valoarea proprietăţilor din Londra va creşte cu 21,5% până în 2020, a redus prognoza la 3,2%.

”Brexit a fost o trezire la realitate pentru piaţa proprietăţilor imobiliare de lux, care a fost cel mai afectată de creşterea succesivă a taxelor pe proprietate”, a spus Lucian Cook, directorul Savills Research. ”Este dificil să vezi de unde va veni presiunea până nu avem rezultatul negocierilor secesiunii”, a adăugat el.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus