BROKERUL BANCAR ITI OFERA CELE MAI BUNE SI IEFTINE SOLUTII PENTRU A CONTACTA UN CREDIT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un broker bancar te poate ajuta sa gasesti un credit cu cele mai bune rate si te scuteste de o multime de alte probleme. De exemplu, iti va economisi timp, te va scuti de drumurile catre banci si iti va gasi creditele cu cele mai bune rate. Clienţii ar afla nu doar ofertele din întreaga piaţă, dar şi produsele cele mai potrivite pentru veniturile şi situaţia lor, riscurile şi beneficiile unui credit, cât şi prognoze financiare făcute de specialişti în domeniu. Mai mult, toate aceste informaţii le-ar fi oferite gratis, serviciile brokerilor fiind plătite de banca pe care clientul a ales-o drept potrivită pentru el. Din păcate, numărul celor care cunosc ideea de brokeraj bancar este încă mic, iar preconcepţiile îi descurajează adesea pe cei care aud pentru prima oară de acest concept.
Brokerajul bancar este o idee de afacere relativ nouă, în România. Prima companie care s-a ocupat serios de acest domeniu a apărut în urmă cu un deceniu. La momentul respectiv, nimeni nu credea că acest lucru poate funcţiona, în ţara noastră.
Un broker bancar serios nu îi va recomanda clientului său un credit care ar putea să îl ducă la faliment personal, şi nici nu îl va lăsa să se descurce singur, după ce contractul a fost semnat.
Brokerul bancar poate negocia cu banca, în numele clientului său in cazul in care acesta intampina dificultati financiare. 
Prin natura serviciului lor, broker bancari pot negocia condiţii preferanţiale cu băncile, pot ajunge la termeni pe care un client nu îi poate obţine, oricât de bine ar fi pregătit.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus