BUCURESTI, IN TOPUL CAPITALELOR EUROPENE CU CEA MAI MARE DENSITATE DE LOCUITORI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Aglomeraţia din Bucureşti a ajuns să fie un lucru comun pentru locuitorii oraşului, dar disconfortul creat din această cauză rămâne la cote îngrijorătoare. Soluţii există, dar ele rămân doar în mapa de dezvoltare pe termen mediu şi lung. Până atunci, bucureştenii nu pot decât să se descurce cu condiţiile care le sunt oferite. Află care sunt cele mai sufocate zone ale Capitalei şi ce rezolvări se întrevăd.
Bucureştiul nu este un oraş pentru locuitori, ci un oraş sufocat de locuitori. Agitaţia cotidiană nu face decât să confirme cifrele oficiale, care încadrază Capitala României în topul celor mai dense capitale europene. Concret, Bucureştiul are o densitate de peste 9.000 de locuitori pe kilometru pătrat în centrul oraşului. Acest număr este de două ori mai mare decât în Budapesta, Viena sau Berlin, unde densitatea locuitorilor este de cel mult 4.000 de locuitori pe kilometru pătrat.
„În Sectorul 3 este cea mai mare densitate, dat fiind faptul că acolo se găsesc cele mai mari suprafeţe de locuinţe colective. Urmează Sectorul 6 şi Sectorul 2. Intrigante sunt însă cifrele referitoare la Sectorul 1, care, statistic vorbind, are densitatea cea mai mică. Acest lucru nu se traduce însă şi într-o zonă mai aerisită pentru locuitorii ei, ci în nişte mişculaţiuni birocratice care prin includerea comunelor limitrofe în suprafaţa administrativă. Acest lucru nu înseamnă un beneficiu real pentru locuitori sau pentru oraş. Pentru a creşte calitatea vieţii este nevoie de planuri, iniţiative şi investiţii, nu doar de reîmpărţiri administrative”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Bogdan Mateiciuc, reprezentant Asociaţia Mai Mult Verde.
Pentru îmbunătăţirea acestei situaţii, prima şi cea mai eficientă măsură ar fi implementarea unui sistem de transport în comun care să fie folosit de cei mai mulţi dintre bucureşteni. De asemenea, ar fi bine venite măsuri administrative care să nu mai permită acordarea autorizaţiilor de construcţii în locuri deja suprapopulate sau acolo unde există spaţii verzi.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus