BUCURESTI, INTR-UN TOP MONDIAL AL AL ORAŞELOR CU PESTE 100.000 METRI PĂTRAŢI DE MALLURI ÎN CONSTRUCŢIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Bucureşti este una dintre singurele trei capitale est-europene în care încă se mai construiesc malluri uriaşe, potrivit celui mai recent raport CBRE. De asemenea, Bucureştiul este unul dintre cele 54 oraşe din lume în care suprafaţa totală a centrelor comerciale aflate în construcţie depăşeşte 100.000 metri pătraţi. Criza nu a afectat apetitul românilor pentru malluri. Bucureştiul este una dintre puţinele capitale ale lumii în care încă se construiesc centre comerciale impresionante, chiar şi în 2014. Cel mai recent raport CBRE plasează Bucureştiul în clasamentul mondial al oraşelor cu peste 100.000 metri pătraţi de malluri în construcţie.
La nivelul întregii ţări, se construiesc mai bine de 267.000 metri pătraţi de spaţii comerciale. Livrarea acestora se va face în următorii doi ani, iar acestea nu vor fi doar în Capitală, ci şi în oraşe precum Braşov sau Târgu Jiu.
Bucureşti, Kiev şi Sofia – singurele capitale din Europa Centrală şi de Est în care suprafaţa totală a centrelor comerciale aflate în construcţie depăşeşte 100.000 mp.
Capitala noastră ocupă locul 45 în clasamentul celor 54 oraşe din lume în care se derulează proiecte de asemenea amploare, potrivit CBRE
Istanbul este oraşul cu cea mai activă piaţă din Europa, pe segmentul centrelor comerciale aflate în construcţie: în prezent, se află în lucru 27 centre, cu o suprafaţă totală de 1,9 milioane metri pătraţi, ceea ce îl plasează pe locul cinci, la nivel global. Cele mai mai multe dintre malluri se află la periferia Istanbulului, în zone în care preţul terenurilor a ajuns să fie extrem de accesibil.
O altă piaţă europeană cu un volum impresionant de malluri ce urmează a fi livrate este în Rusia. În Moscova, suprafaţa totală a centrelor aflate în construcţie ajunge la 1,5 milioane metri pătraţi.
Mai bine de jumătate din volumul total al spaţiilor comerciale aflate în construcţie la nivel global se află în China. Shanghai se află pe primul loc în clasamentul mondial (3,3 milioane metri pătraţi), urmat de Chengdu (3,2 milioane metri pătraţi), Shenzhen, Tianjin, Istanbul, Wuhan, Moscova, Beijing, Nanjing şi Guangzhou.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus