"BUCURESTI LA SCARA", PROIECT PLIN DE CULOARE SI DE BUNA-DISPOZITIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O strada ilustrata ca in povesti se gaseste in capitala, in apropierea Parcului Carol. Este vorba de singura strada in trepte din Bucuresti, strada Xenofon, pictata cu clădiri reprezentative ale oraşului, parte dintr-un proiect salutar, intitulat „Bucureşti la scară”. 
Cu ajutorul unei palete de culori deschise, care sugerează optimismul şi pofta de viaţă, strada Xenofon a căpătat o nouă înfăţişare, în acord cu vitalitatea şi mobilitatea specifice unui oraş modern. Ideea layout-ului a venit în urma unor brainstorming-uri repetate, principala dorinţă fiind aceea de a marca într-un singur spaţiu locurile exponenţiale ale Bucureştiului.
„Bucureşti la scară este un proiect socio-cultural, destinat bucureştenilor şi tuturor celor care îl vizitează, un proiect care îşi propune să aducă o pată de culoare şi bună dispoziţie locuitorilor din zonă, precum şi celor care ajung întâmplător în zona parcului Carol”,explică reprezentanţii Initiative într-un comunicat de presă.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus