BUCURESTI, O CAPITALA POLUATA SI SUPRAPOPULATA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Avizele de construcţie acordate haotic, spaţiile verzi înlocuite cu şosele, malluri sau ansambluri rezidenţiale dar mai ales nepăsarea autorităţilor au transformat Bucureşiul într-un oraş deschis afacerilor, dar nociv pentru locuitori. Gradul de poluare este la cote alarmante, fapt care a făcut Comisi Europeană să ne ameninţe cu un set de amenzi usturătoare. Cu toate acestea, Statul continuă să fie impasibil. Din fericire, organizaţiile non-guvernamentale se implică în mod direct şi au voci din ce în ce mai puternice. În anul 2006, autorităţile promiteau 6.000 de hectare plantate pe terenuri din interiorul Capitalei. În 2014, Bucureştiul rămâne unul dintre cele mai poluate oraşe europene, motiv pentru care autorităţile centrale riscă amenzi fabuloase. Dar chiar şi în aceste condiţii, lucrurile rămân neschimbate. În timp ce autorităţile par să complice mai mult problema poluării, în loc să o rezolve, ONG-urile se implică activ în plantarea spaţiilor verzi atât din capitală cât şi din restul ţării. Voluntariatul pare să fie un instrument eficient, de care ar putea să se folosească chiar şi Statul. Cu atât mai mult cu cât anumite proiecte pot fi duse la bun sfârşit doar cu ajutorul acestuia.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus