BUCURESTIUL SE AFLA IN TOPUL INVESTITIILOR IMOBILIARE SI IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Creşterea apetitului investitorilor pentru sectorul imobiliar s-a putut observa în 2014 şi în România, înregistrându-se o serie de tranzacţii cu proprietăţi, atât pe segmentul de birouri, cât şi pe cel comercial, conform raportului Emerging Trends in Real Estate Europe 2015, notează Agerpres.

Ne aşteptăm să asistăm şi în 2015 la o serie de investiţii semnificative în acest sector, dar şi la o reluare mai susţinută a construcţiilor noi, îndeosebi în oraşe mai dinamice economic precum Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca”, apreciază realizatorii raportului.

Primele cinci pieţe imobiliare europene ale lui 2015 se preconizează a fi, conform raportului realizat de Urban Land Institute (ULI) şi PwC, oraşele Berlin, Dublin, Madrid, Hamburg şi Atena.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus