BULEVARDUL ALEXANDRU OBREGIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Bulevardul Alexandru Obregia se intinde intre Piata Sudului si Strada Turnul Magurele fiind unul dintre cele mai tranzitate cai de acces in sectorul 4.
Denumirea bulevardului vine dupa numele celebrului medic si profesor universitar Alexandru Obregia.

Din punct de vedere imobiliar, zona se remarca printr-o gama variata de apartamente si in ultimii ani a reprezentat un punct de atractie pentru dezvoltatorii imobiliari ce au ridicat in zona umeroase ansambluri rezidentiale de apartamente. Exista si o zona de case, in planul 2 al strazii.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus