BULEVARDUL MAGHERU, PIERDERE TREPTATA A VALORII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In clasamentul mondial al arterelor comerciale, întocmit de Cushman&Wakefield, Bulevardul Magheru din Capitala, pierde de la an la an cate doua-trei pozitii. Desi, Bulevardul Magheru din Bucuresti, considerat in prezent cea mai scumpa zona comerciala din tara, se devalorizeaza de la un an la altul, valoarea chiriilor ramane constanta, adica 70 dolari/mp.
In urma cu doi ani, Bulevardul Magheru se afla pe locul 52, in clasamentul mondial al arterelor comerciale, întocmit de Cushman&Wakefield. Pierderea valorii s-a concretizat anul trecut, prin pozitia 55 si in prezent, din pacate, prin pozitia 57 in acest clasament.
In acelasi top mai apar si alte artere comerciale din tara: Calea Victoriei este a doua ca preţ, cu o chirie de 63 dolari/mp, urmata de Strada Republicii din Braşov, unde chiria este de 56 dolari/mp, zona Memorandumului, Napoca şi Eroilor din Cluj Napoca 52 dolari/mp, Strada Victoriei din Timisoara, 49 dolari/mp, Ştefan cel Mare şi Răscoala din 1907, din Constanţa, unde chiria este de 28 dolari/mpStefan cel Mare şi Cuza Vodă din Iaşi, cu o chirie de 28 dolari/mp.
„Condiţiile din România nu s-au modificat foarte mult, în ultimii doi ani. În general, retailerii obţin venituri stabile, dar problemele economice au triat chiriaşii magazinelor stradale. Cei care au rămas acum să ocupe aceste spaţii sunt, în general, cele mai importante nume din domeniu”, a declarat pentru imopedia.ro Martin Shutzberg, operation manager Schutzberg Consult.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus