CALDIRE ISTORICA RESTAURATA CA URMARE A UNEI INVESTITII DE 2 MIL. EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In urma unor lucrări de consolidare şi restaurare în valoare de aproape 2 milioane euro, Casa Cesianu situata la intersectia intersecţia dintre Calea Victoriei şi strada Sevastopol, a fost deschisa publicului. Este una dintre puţinele reşedinţe aristocratice bucureştene ce s-a menţinut din perioada la Belle Epoque si singurul monument de pe Calea Victoriei care a păstrat toate componentele în variantă originală, la dimensiunile iniţiale. În urma unor lucrări de consolidare, restaurare şi conservare, monumentul istoric a fost deschis publicului luni, 22 iunie 2015.
„Astăzi redăm circuitului turistic şi cultural Muzeul Casa Cesianu. Ţin să vă precizez că, deşi declarat muzeu, acest monument istoric a fost folosit timp de 67 ani (în perioada 1948-2015) drept depozit pentru o parte dintre colecţiile aflate în patrimoniul Muzeului Municipiului Bucureşti. Muzeul nu a fost valorificat ca spaţiu de expunere, din cauza stării de degradare a imobilului”, a declarat primarul Sorin Oprescu, la evenimentul de inaugurare. Casa Cesianu este o cladire reprezentativa a monumentelor aritocratice din secolul al XIX-lea. Casa boiereasca a găzduit anterior câteva familii din aristocraţia românească precum Iancu Filipescu şi Maria Ghica Filipescu.
„După 75 de ani de aşteptare, Parcul reşedinţei Filipescu-Cesianu va deveni nu numai un spaţiu de recreere şi agrement, dar în punctele special amenajate vor fi organizate spaţii de expunere (lapidarium); concerte sau piese de teatru (zona de scenă din spatele grădinii). Pentru prima oară, de la intrarea în patrimoniul comunal al proprietăţii Filipescu-Cesianu, va fi organizat un muzeu modern al cărui proiect expoziţional permanent urmează să restituie publicului 300 de ani de istorie a familiei, a copilăriei şi a vieţii de zi cu zi”, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

cieste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus