CALIFICATIVUL DE ŢARĂ ACORDAT DE AGENŢIA DE RATING STANDARD&POOR'S A CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Liviu Voinea, ministrul Bugetului şi cel care a fost responsabil din partea guvernului pentru discuţiile cu agenţiile de rating, a afirmat vineri că îmbunătăţirea ratingului acordat României de Standard&Poor's chiar cu două trepte este cea mai bună veste din ultimii şase ani.
" Presupunând că ţara este un om, tocmai ne-am mutat într-un cartier mai sigur, mai bun şi cu investiţii mai multe. Practic, mă aştept imediat la o scădere a costurilor de împrumut atât pentru stat, pentru companii private cât şi pentru persoane fizice, deoarece prima de risc a României a scăzut", asa explica ministrul Bugetului pe intelesul tuturor, ce inseamna aceasta crestere a calificativului de tara acordat agenţia de rating Standard&Poor's.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus