CALITATEA SERVICIULUI IMOBILIAR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Reprezentarea exclusivă este un concept tot mai popular în rândul agenţilor imobiliari şi din ce în ce mai apreciat de către clienţi, pe măsura ce piaţa românească evoluează. Clienţii descoperă calitatea serviciului imobiliar, în timp ce agenţii primesc recunoaştere pentru munca depusă. Este o situaţie câştigătoare pentru ambele tabere, într-un context care stabileşte fără de echivoc faptul că acestea nu sunt rivale, ci lucrează pentru un ţel comun şi beneficii comune. A venit deci timpul dărâmării tuturor miturilor legate de reprezentarea exclusivă. Începutul este greu şi întâmpinat întotdeauna cu scepticism. Implementarea reprezentării imobiliare în piaţa românească nu a făcut excepţie de la această regulă, dar ultimii câţiva ani au schimbat radical modul în care este privit acest segment. Acum există nu doar mai mulţi specialişti în domeniu, dar şi un număr remarcabil de clienţi bine informaţi care caută acest serviciu.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus