CÂNEPĂ, SEMINŢE DE FLOAREA SOARELUI, BOABE DE SOIA SAU MICROALGE-MATERIALE PENTRU CONSTRUCTII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
În construcţii, viitorul înseamnă întoarcere la valorile trecutului. Pe băncile facultăţilor de arhitectură şi în portofoliile celor mai importanţi specialişti în domeniu apar deja, în număr tot mai mare, construcţii cât mai apropiate de natură. Aceste construcţii fac curentul bio actual să pară superficial. Putem vedea deja case cu pereţii din cânepă, seminţe de floarea soarelui, boabe de soia sau microalge. Sunt deci biodegradabile, dar gândite să reziste la fel ca şi o construcţie clasică. Momentan, doar cei mai pretenţioşi clienţi le solicită, dar se estimează că în următorii 50 de ani, acesta nu va mai fi un curent, ci normalitatea.
„Algele prosperă şi se multiplică până când pot fi recoltate. Apoi sunt separate de restul algelor şi sunt transferate în camera tehnică a clădirii. Ulterior pot fi fermentate într-o instalaţie externă de biogaz şi, prin urmare, refolosite pentru producţia de biogaz. Algele sunt potrivite în mod special acestui proces pentru că, prin comparaţie cu plantele crescute în pământ, ele produc de cinci ori mai multă biomasă pe hectar şi conţin proporţii mari de uleiuri care pot fi folosite pentru a genera energie”, arată oficialii IBA Hamburg despre clădirea numită BIQ.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus