CAPITALA MARII BRITANII OBTINE MULTI BANI DIN VANZAREA PROPRIETATILOR IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Capitala Angliei, proprietatile imobiliare au acumulat de patru ori mai mult capital decat New York-ul, aflat pe pozitia a doua in clasamentul oraselor preferate de guvernele straine pentru cheltuirea fondurilor suverane, afirma CNN Money.
Conform celor spuse de compania de cercetare Real Capital Analytics, procentul de 44% din banii obtinuti de Londra, au provenit din afacerile cu proprietati imobiliare cumparate de guvernele straine. Fondurile de investitii detinute de guvernele straine au cheltuit anul trecut 8,9 miliarde de dolari pe proprietati in capitala britanica.
Qatar-ul, statul cel mai bogat din lume la ora actuala in functie de PIB-ul pe cap de locuitor detine cea mai mare investitie straina in proprietatile imobiliare din Londra, mai precis 6,3 miliarde de dolari. Din punct de vedere al investitiei financiare in piata imobiliara londoneza, Quatar-ul este urmat de Kuweit, China si Norvegia.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus